Ενοικίαση Πολυτελών Αυτοκινήτων | Avis Prestige Rent a Car
Welcome to Avis

AVIS PRESTIGE

Avis Prestige... drive your choice!

H Avis Prestige είναι η premium υπηρεσία της Avis που σχεδιάστηκε για πελάτες υψηλών απαιτήσεων, για οδηγούς που δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο αυτοκίνητο και την τέλεια εξυπηρέτηση.  

Είναι η επιλογή που υλοποιεί κάθε σας οδηγικό όνειρο και πραγματοποιεί ακόμα και την πιο τολμηρή σας επιθυμία, με συνοδευτικά προνόμια, που μόνο η κορυφαία εταιρία ενοικίασης στην Ελλάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει. Συγκεκριμένα:

 

  • Ενοικιάζετε ακριβώς το μοντέλο που θέλετε να οδηγήσετε.
  • Έχετε στη διάθεσή σας τα τελευταία μοντέλα κάθε μάρκας αυτοκινήτου, για εντυπωσιακές διαδρομές.
  • Επιλέγετε ανάμεσα στις πιο prestigious κατηγορίες αυτοκινήτων, για αποδράσεις με βάση τη διάθεσή σας.
  • Ορίζετε εσείς το διάστημα ενοικίασης, ακόμα και μόνο για 1 ημέρα.

 

Avis Prestige 4Χ4 Cars

Αν η διαδρομή σας δεν περιλαμβάνει άσφαλτο, περιλαμβάνει Αvis.

Για όλους εσάς που τολμάτε να πατήσετε εκεί που δεν φτάνουν οι κοινοί οδηγοί, η Avis έχει επιλέξει μια σειρά 4Χ4, αναγνωρισμένων για τις δυνατότητές τους και άρτια εξοπλισμένων για να σας προσφέρουν άνεση και επιδόσεις, ανεξαρτήτως εδάφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Avis Prestige Executive Cars

 Τα κορυφαία σε πολυτέλεια και τεχνολογία μοντέλα του στόλου μας είναι στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσετε τις πιο εντυπωσιακές σας εμφανίσεις, για να συνοδεύσουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές. Κάθε μία επιλογή, μια ξεχωριστή δήλωση status και μια ονειρεμένη οδηγική εμπειρία. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Avis Prestige Vans

Για την οικογένειά σας ή για την μεγάλη σας παρέα, επιλέξτε ένα Avis Prestige Van και ταξιδέψτε όλοι άνετα και με ασφάλεια. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VANS