Γίνετε μέλος στο δωρεάν πρόγραμμα επιβράβευσης για αποκλειστικές τιμές

Avis Preferred: Περισσότερη επιβράβευση παντού

Καλώς ήρθατε στο Avis Preferred

Ως μέλος του Avis Preferred, τα προνόμια δεν ξεκινούν όταν νοικιάζετε ένα από τα οχήματά μας. Τα απολαμβάνετε πολύ πριν ξεκινήσετε. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και θα λάβετε άμεσα τις ανταμοιβές και τα προνόμια που αναφέρονται παρακάτω.

Αυτά περιλαμβάνουν έκπτωση 10% σε μελλοντική ενοικίαση αυτοκινήτου, εξυπηρέτηση με προτεραιότητα και αποκλειστικές προσφορές συνεργατών.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Επεξεργαζόμαστε μια σειρά από άλλες αποκλειστικές εκπτώσεις, που θα είναι σύντομα διαθέσιμες. Θα σας ενημερώσουμε μόλις είναι έτοιμες.

Γίνετε μέλος τώρα

Όταν μιλάμε για περισσότερες ανταμοιβές, το εννοούμε

  • Η λειτουργία self-service είναι ενεργοποιημένη στους κυριότερους σταθμούς Avis σε όλη την Ευρώπη, ενώ η εξυπηρέτηση με προτεραιότητα είναι διαθέσιμη σε περισσότερους από 3.000 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως – και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.
  • Κάντε κράτηση απευθείας σε αυτόν τον ιστότοπο έχοντας συνδεθεί στον λογαριασμό σας Avis Preferred. Έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε πρόσβαση στις καλύτερες προσφορές.
  • Κάνατε ενοικίαση σε εμάς τους τελευταίους έξι μήνες; Μπορείτε να προσθέσετε ενοικιάσεις αναδρομικά στον λογαριασμό επιβράβευσής σας. Έτσι μπορείτε να δείτε τις ανταμοιβές σας ακόμα πιο γρήγορα.
  • Ως μέλος του Avis Preferred έχετε πρόσβαση στην ειδική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Preferred. Η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης Preferred είναι διαθέσιμη στα μέλη του Avis Preferred διασφαλίζοντας γρήγορη πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
  • Τέλος, τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης Avis Preferred είναι διαθέσιμα παγκοσμίως στα μέλη που βρίσκονται στις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία και Φινλανδία.
Avis Preferred: Ενοικίαση αυτοκινήτου με περισσότερες ανταμοιβές