Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ηράκλειο | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ηράκλειο


Car Rental Crete

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Ηράκλειο Κρήτης


Στην Κρήτη οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την Avis Rent a Car είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Υπάρχουν τόσα αξιοθέατα στην Κρήτη, όμορφες παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι και μοναστήρια, που μόνο με ένα από τα αξιόπιστα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Avis, θα μπορέσετε να τα επισκεφτείτε εύκολα και γρήγορα.
Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Εξερευνήστε το Ηράκλειο οδηγώντας ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Avis Rent a Car. Η πρωτεύουσα της Κρήτης σφύζει από ζωή όλο το χρόνο και οι επιλογές για τον επισκέπτη είναι απεριόριστες. Με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας από την Avis επισκεφθείτε το ενυδρείο που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη, στην περιοχή Γούβες και είναι το μεγαλύτερο ενυδρείο της Μεσογείου. Το Ηράκλειο είναι ένας προορισμός γνωστός για τiς αμμώδεις παραλίες του και τα διάσημα resorts. Οι βραβευμένες με μπλε σημαία παραλίες Αμμουδάρα, Μάταλα και Χερσονήσου θα σας μείνουν αξέχαστες. Ιδανικό μέρος για οικογένειες αλλά και νέους, με ήσυχες περιοχές για να απολαύσετε τις θάλασσες και την υπέροχη κρητική κουζίνα, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας την αρχαία πόλη της Κνωσού, το μέρος που δημιουργήθηκε ένας από τους αρχαιότερους, ελληνικούς πολιτισμούς, ο μινωικός. Γνωρίστε στο Ηράκλειο την κρητική φιλοξενία και χαρείτε τις διακοπές σας με ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο από την Avis Rent a Car.
Η Avis Rent a Car, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σας δίνει την δυνατότητα να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία οχημάτων, αφού για να εξερευνήσετε κάθε κρυμμένη ομορφιά του νησιού θα χρειαστείτε ένα άνετο, ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Προσέχετε τα Τοπικά Όρια Ταχύτητας:

Το όριο ταχύτητας στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι 50 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και στις κατοικημένες περιοχές, 80 χιλιόμετρα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και 100-120 σε αυτοκινητόδρομους. Πάντα πρέπει να τηρείτε τις αναγραφόμενες ταχύτητες στις πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου στον οποίο οδηγείτε. Το όριο ταχύτητας ελέγχεται σε πολλές περιοχές μέσω δορυφόρου και βιντεοκάμερας, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ