Ενοικίαση Αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη


Car Rental Thessaloniki

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη


H Θεσσαλονίκη, μια από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις, αποτελεί σημαντικό εμπορικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πλούσια πόλη σε αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία όπως ο Λευκός Πύργος, η Αρχαία Αγορά, η Ροτόντα, τα Βυζαντινά Λουτρά, η Αψίδα του Γαλερίου (καμάρα) αλλά και τα τείχη της Θεσσαλονίκης. Με ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Avis, θα μπορέσετε να επισκεφτείτε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της πόλης, όπως το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο αλλά και το Μέγαρο Μουσικής, το Εκθεσιακό κέντρο και το Βασιλικό θέατρο. Μην ξεχνάτε την νυχτερινή πλευρά της πόλης με τα αμέτρητα εστιατόρια, τις παραδοσιακές ταβέρνες, τα bars και τα υπέροχα cafe.
Η ενοικίαση αυτοκινήτου με την Avis θα σας δώσει όμως και την δυνατότητα να φτάσετε μέχρι και τις ξεχωριστές παραλίες της περιοχής και να ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Επιλέξτε ένα από την μεγάλη ποικιλία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που σας προσφέρει η Avis Rent a Car και ταξιδέψτε μέχρι την Πιερία, την Μεθώνη, το Λιτόχωρο αλλά και τον Πλαταμώνα.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Παρκάρετε μόνο όπου επιτρέπεται:

Να παρκάρετε μόνο σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης, όπου δηλαδή επιτρέπεται η στάθμευση. Αν παρκάρετε σε απαγορευμένες περιοχές, θα λάβετε κλήση παράνομης στάθμευσης από την Τροχαία ή την Δημοτική Αστυνομία και πιθανότατα θα αφαιρεθούν οι πινακίδες του αυτοκινήτου σας ή θα απομακρυνθεί με ειδικό όχημα. Να παρκάρετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας σε ασφαλές μέρος, όπου υπάρχει αρκετός χώρος για την διέλευση άλλων αυτοκινήτων αλλά και σε χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης, με την έκδοση αντίστοιχου εισιτηρίου. Θα βρείτε ιδιωτικά σημεία στάθμευσης σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ