Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα


Ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Αθήνα


Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα θα σας δώσει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε ιστορικές περιοχές του κέντρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, όπου θα δείτε πανέμορφα τοπία και θα ανακαλύψετε διαφορετικές όψεις της Αθήνας. Επισκεφθείτε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς αρχαιολογικούς χώρους όπως την Ακρόπολη και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, το Ηρώδειο, τους στύλους του Ολυμπίου Διός, τη Ρωμαϊκή αγορά, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και πολλά άλλα μνημεία. Περιπλανηθείτε στο διάσημο ιστορικό τρίγωνο – Πλάκα, Θησείο, Ψυρρή – όπου θα ανακαλύψετε τη συνύπαρξη της παλιάς με τη νέα Αθήνα.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε όλες τις ομορφιές της Αθήνας αφού υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε πέραν του ιστορικού κέντρου. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα οδηγώντας ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι η δυνατότητα που έχετε να βρεθείτε δίπλα στη θάλασσα απολαμβάνοντας τον καφέ σας ή το φαγητό σας στο Φάληρο, τη Γλυφάδα , τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη ή το Πασαλιμάνι και το Μικρολίμανο.

Αθήνα - Σταθμοί Ενοικίασης Αυτοκινήτου Avis


Η Avis Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων διαθέτει περισσότερους από 70 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα. Σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων θα βρείτε σε όλες τις μεγάλες πόλεις, τα περισσότερα αεροδρόμια και νησιά. Η Avis διαθέτει 2 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτου στην Αθήνα, ένα στο κέντρο της πόλης και ένα στο αεροδρόμιο. Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα ξεκινάει με την επίσκεψή σας στο σταθμό της Avis. Εκεί, ένας υπάλληλος της Avis θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό αυτοκίνητο για την επίσκεψή σας στην πόλη.

Αθήνα - Κεντρικός Σταθμός Ενοικίασης Αυτοκινήτων Avis


Λεωφόρος Συγγρού 23,
Αθήνα, 11742, Ελλάδα
Τηλ: 0030 2103224951-7
Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινά: 07:30 - 20:45
Υπηρεσίες
Avis Preferred
Οδική Βοήθεια
Επιπλέον Προϊόντα
Σύστημα Πλοήγησης GPS
Baby Booster (μέχρι 1 έτους)
Παιδικό Κάθισμα (1 - 4 χρονών)
Booster (5+ χρονών)
Αλυσίδες Χιονιού

Αθήνα - Σταθμός Ενοικίασης Αυτοκινήτων Avis Αεροδρομίου Αθηνών


Πρόκειται να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Αθήνας; Η Avis Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων διαθέτει σταθμό ενοικίασης εντός του αεροδρομίου που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Επισκεφθείτε το σταθμό μας για να βρείτε τις καλύτερες τιμές σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, πληροφορίες για τη διαδρομή σας, μία σειρά από επιπλέον προϊόντα που θα κάνουν το ταξίδι σας πιο άνετο αλλά και επαγγελματισμό, συνέπεια και ευγένεια . Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Avis θα κάνει τη διαδρομή αεροδρομίου-κέντρου πιο γρήγορη, μέσω της Αττικής Οδού, ενώ τη διαμονή σας στην Αθήνα πιο συναρπαστική.

Αθήνα - Σταθμός Αεροδρομίου Ενοικίασης Αυτοκινήτων Avis


Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος"
5ο χλμ Λεωφόρου Σπατών - Λούτσας,
Σπάτα, 19019, Ελλάδα
Τηλ: 0030 2103530578-9
Ώρες Λειτουργίας
Λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα
Υπηρεσίες
Avis Preferred
Οδική Βοήθεια
Επιπλέον Προϊόντα
Σύστημα Πλοήγησης GPS
Baby Booster (μέχρι 1 έτους)
Παιδικό Κάθισμα (1 - 4 χρονών)
Booster (5+ χρονών)
Αλυσίδες Χιονιού

Αν ψάχνετε για άλλους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτου Avis, επισκεφθείτε την κεντρική μας σελίδα για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.