Ενοικίαση Αυτοκινήτου Σκόπελος | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Σκόπελος


Eνοικίαση Αυτοκινήτου Σκόπελος

Σκόπελος - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis

H Σκόπελος είναι ένα μαγευτικό νησί, που αξίζει να επισκεφτείτε! H ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε το πανέμορφο αυτό νησί, με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο. Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και επισκεφτείτε τη πανέμορφη χώρα με τα γραφικά σοκάκια, τα βυζαντινά και ιστορικά μνημεία του νησιού, τους πειρατικούς τάφους στα Σεντούκια αλλά και τα ερείπια του Ενετικού Φρουρίου. Η Σκόπελος είναι γεμάτη από παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και η Αvis Rent a Car, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι έτοιμη να σας δείξει τον δρόμο για να τις επισκεφτείτε: Μηλιά, Καστάνι, Πάνορμος,Έληος και Λιμνονάρι.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Οικολογική οδήγηση:

-Αποφεύγετε να πατάτε το γκάζι πολύ και προτιμήστε να το πιέζετε με το πόδι σας όσο πιο λίγο γίνεται: όσο πιο βαθιά βυθίζεται το πετάλι τόσο περισσότερο καύσιμο καταναλώνεται, ανεξάρτητα από τις στροφές του κινητήρα.
-Κάντε γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων προς τις υψηλές σχέσεις και καθυστερήστε τις αλλαγές προς τις μικρές σχέσεις μετάδοσης (με άλλα λόγια οδηγείτε όσο είναι δυνατό με τετάρτη ή πέμπτη).
-Αποφύγετε κάθε άσκοπη επιβράδυνση, φρενάρισμα ή αλλαγή ταχύτητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ