Ενοικίαση Αυτοκινήτου Σκιάθος | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Σκιάθος - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis


Eνοικίαση αυτοκινήτου Σκιάθος

Eνοικίαση Αυτοκινήτου στη Σκιάθο

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σκιάθο με την Avis θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα κυριότερα αξιοθέατα και να κολυμπήσετε στις πιο όμορφες παραλίες . Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο Μπούρτζι, στο σπίτι-Μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, στην Καναπίτσα αλλά και στη λίμνη , που αποτελεί σημαντικό υδροβιότοπο για τα αποδημητικά πουλιά. Επιλέξτε το Avis αυτόκινητο που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε τις πιο όμορφες παραλίες όπως οι Κουκουναριές, τα Λαλάρια αλλά και το Βρωμόλιμνο. Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας από την Avis Rent a Car παραλίες Καναπίτσα, Καλαμάκι, Αγία Παρασκευή και Τρούλος που όλες τους αποτελούν σημείο συνάντησης των επισκεπτών του νησιού! Η Σκιάθος είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο νησί και η ενοικίαση αυτοκινήτου με την Avis Rent a Car κρίνεται απαραίτητη αφού είναι ο οικονομικότερος και πιο εύκολος τρόπος για να ταξιδέψετε και ανακαλύψετε την μαγεία του νησιού!

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Να γνωρίζετε τα σήματα της τροχαίας και πώς να διαβάζετε χάρτες:

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να διαθέτει σήμερα ένα σπουδαίο οδικό δίκτυο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τo οποίο επεκτείνεται συνεχώς. Οι περισσότερες πινακίδες είναι στα ελληνικά και αγγλικά, ώστε να δίνουν τις σωστές οδηγίες. Σημαντικές διορθώσεις έχουν γίνει επίσης σε ότι αφορά στην ποιότητα των δρόμων, το φωτισμό, την ηλεκτρονική σήμανση καθώς επίσης και την κατασκευή σηράγγων.
Η Αvis Rent a Car παρέχει οδικούς χάρτες για τη δική σας ευκολία καθώς επίσης και ηλεκτρονικά συστήματα πλοήγησης (GPS).

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ