Ενοικίαση Αυτοκινήτου Σαντορίνη | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Σαντορίνη - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis


Car Rental Santorini

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Σαντόρινη


Η Σαντορίνη είναι ένα νησί μοναδικό, που για πολλούς είναι το πιο όμορφο νησί της Ελλάδας αλλά και ένα από τα ωραιότερα του κόσμου. Το νησί έχει ένα πολύ καλό οδικό δίκτυο και η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σας δείξει τον δρόμο για να ανακαλύψετε όλες τις φυσικές ομορφιές της Σαντορίνης. Επίσης μην διστάσετε να επισκεφτείτε όλα τα αξιοθέατα του νησιού όπως την Μινωική πόλη, την Αρχαία Θήρα στο Ακρωτήρι αλλά και δυο εξαιρετικά μουσεία, το Αρχαιολογικό και το Προϊστορικό. Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που επιλέξατε μαζί με την Avis Rent a Car και φτάστε μέχρι και τις πιο απομακρυσμένες παραλίες του νησιού με την χαρακτηριστική μαύρη άμμο: Περίβολος, Περισσά, Κόκκινη, Άσπρη και Μαύρη Παραλία. Βέβαια μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την υπέροχη τοπική κουζίνα και τα φημισμένα κρασιά Σαντορίνης. Η Avis Rent a Car, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σας καλωσορίζει στην Σαντορίνη.

Αvis Tip: Το χρυσό ηλιοβασίλεμα στην Οία είναι ένα από τα αξιοθέατα του νησιού και αξίζει να το θαυμάσετε με την παρέα σας.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Οδήγηση & κινητό τηλέφωνο:

Η χρήση κινητού τηλεφώνου, κατά την οδήγηση, απαγορεύεται, ρητά ή έμμεσα, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., καθώς έχει αποδειχθεί ότι πενταπλασιάζει τον κίνδυνο πρόκλησης θανατηφόρων ατυχημάτων.

Στην Ελλάδα, είναι αποδεκτή η χρήση εξοπλισμού ανοικτής ακρόασης ή εξοπλισμού (Bluetooth), που επιτρέπει την επικοινωνία, χωρίς τη χρήση των χεριών. Η εν κινήσει χρήση κινητού τηλεφώνου επιτρέπεται, μόνον όταν αυτό είναι τοποθετημένο, σε ειδική θέση, για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται, με ακουστικό ασύρματης επικοινωνία. Απαγορεύεται η χρήση εξοπλισμού hands-free.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ