Ενοικίαση Αυτοκινήτου Σάμος | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Σάμος - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis


Car Rental Samos

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Σάμο


Η Σάμος είναι ένα καταπράσινο νησί του Αιγαίου γεμάτο πανέμορφες παραλίες, ιστορικά αξιοθέατα και μικρά γραφικά χωριά. Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis κρίνεται απαραίτητη για να ανακαλύψετε κάθε κρυμμένη ομορφιά του νησιού. Η μεγάλη ποικιλία που προσφέρει η Avis από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, εγγυάται για την ασφάλεια και την άνεση του ταξιδίου σας. Η Avis Rent a Car σας προτείνει να επισκεφτείτε τα μαγευτικά σπήλαια του νησιού, τους καταρράκτες, τα μοναστήρια αλλά και τα μοναδικού περιεχομένου μουσεία της πόλης.
Η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σας βοηθήσει να επισκεφτείτε κάθε υπέροχη παραλία της Σάμου όπως την Χρυσή και Ψιλή Άμμο, την Τσαμαδού, αλλά και τις παραλίες του Μαραθόκαμπου. Μην ξεχάσετε να περπατήσετε στο υπέροχο λιμάνι στο Πυθαγόρειο αλλά και να δοκιμάστε υπέροχα μαγειρευτά φαγητά στο ορεινό χωριό Σταυρινίδες. Επίσης η Σάμος προσφέρεται και για οινοτουρισμό κατέχοντας μεγάλη ποικιλία από κρασιά. Η Σάμος είναι ένα μεγάλο νησί και η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σας δώσει την δυνατότητα να την εξερευνήσετε. Θα σας κερδίσει με τις φυσικές ομορφιές του αλλά και με την εναλλαγή των τοπίων από βουνό σε θάλασσα!

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Προσοχή στα Τοπικά Όρια Ταχύτητας:

Το όριο ταχύτητας στην Ελλάδα είναι 50 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και στις κατοικημένες περιοχές, 80 χιλιόμετρα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και 100-120 σε αυτοκινητόδρομους. Πάντα θα πρέπει να τηρείτε την αναγραφόμενη ταχύτητα στις πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος του οδικού δικτύου. Οι ταχύτητες οδήγησης μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά, οπότε θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Το όριο ταχύτητας ελέγχεται σε πολλές περιοχές, ηλεκτρονικά για αυτό δεν θα πρέπει να υπερβαίνετε τα όρια ταχύτητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ