Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ρόδος | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Ρόδος - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis


Car Rental Rhodes

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Ρόδο


H ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε το κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο. Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και επισκεφτείτε την Μεσαιωνική Πόλη, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, τα Οθωμανικά Λουτρά, το Ενυδρείο αλλά και την Ακρόπολη της Ρόδου. Με τις ταξιδιωτικές συμβουλές από το έμπειρο προσωπικό της Avis Rent a Car, κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά της Λίνδου, της Καλλιθέας και ξεφαντώστε μέχρι το πρωί στα bars της παλιά πόλης.

Με ένα Avis ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στην Ρόδο δεν θα χρειαστεί να περιοριστείτε σε μια μικρή απόσταση γύρω από το ξενοδοχείο σας, αλλά θα μπορέσετε να ταξιδέψετε άνετα όσο μακριά επιθυμείτε, χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα φτάσετε στον προορισμό σας.

Εξάλλου επιλέγοντας την μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, την Avis Rent a Car, θα είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας αλλά και την ποιότητα υπηρεσιών που θα απολαύσετε.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Μην οδηγείτε όταν πίνετε:

Φροντίστε να μην παραβιάσετε Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ ή οποιασδήποτε άλλης ουσίας. Το επιτρεπτό όριο οινοπνεύματος στο αίμα είναι 0.05 τοις εκατό. Αν το ξεπεράσετε θα πληρώσετε πρόστιμο. Αν η περιεκτικότητα οινοπνεύματος στο αίμα σας είναι παραπάνω από 0.08 τοις εκατό, αυτό θεωρείται ποινικό αδίκημα και θα τεθείτε υπό κράτηση. Τυχαία αλκοτέστ γίνονται πολύ συχνά, ιδίως αργά τη νύχτα με τη μορφή απρογραμμάτιστου ελέγχου στους κεντρικούς δρόμους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ