Πάτρα - Ενοικίαση αυτοκινήτου Avis

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Πάτρα - Ενοικίαση αυτοκινήτου Avis


Eνοικίαση αυτοκινήτου Πάτρα

O καλύτερος τρόπος να εξερευνήσεις την όμορφη πόλη της Πάτρας ακούει στο όνομα Avis ενοικίαση αυτοκινήτου! Είναι μια πολύμορφη πόλη, με μεγάλες πλατείες, πολύχρωμους κήπους και κτίρια με καμάρες στην οποία η ενοικίαση αυτοκινήτου κρίνεται απαραίτητη. Χωρίζεται στην Άνω και Κάτω πόλη και ξεκινά από την παραλία φτάνοντας ως το Κάστρο. Στην Πάτρα αξίζει να επισκεφθείτε τα Ψηλά Αλώνια - το μπαλκόνι της Πάτρας, το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων - αντίγραφο της σκάλας του Μιλάνου, το κτίριο του Εμπορικού Συλλόγου Ερμής - σχεδιασμένο από τον Τσίλερ και την εκκλησία-ορόσημο του Αγίου Ανδρέα -πολιούχου της Πάτρας. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε μοναδικές Avis εκδρομές με το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο όπως στην Ακράτα, το Αίγιο, τη Ζαρούχλα αλλά και τα μαγευτικά Καλάβρυτα. Μπορείτε να βρείτη την Avis στο αεροδρόμιο Αραξος της Πάτρας αλλά και στο κέντρο της πόλης. Η Avis Rent a Car, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σας καλωσορίζει στην Πάτρα.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Οδήγηση & κινητό τηλέφωνο:

Η χρήση κινητού τηλεφώνου, κατά την οδήγηση, απαγορεύεται, ρητά ή έμμεσα, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., καθώς έχει αποδειχθεί ότι πενταπλασιάζει τον κίνδυνο πρόκλησης θανατηφόρων ατυχημάτων.

Στην Ελλάδα, είναι αποδεκτή η χρήση εξοπλισμού ανοικτής ακρόασης ή εξοπλισμού (Bluetooth), που επιτρέπει την επικοινωνία, χωρίς τη χρήση των χεριών. Η εν κινήσει χρήση κινητού τηλεφώνου επιτρέπεται, μόνον όταν αυτό είναι τοποθετημένο, σε ειδική θέση, για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται, με ακουστικό ασύρματης επικοινωνία. Απαγορεύεται η χρήση εξοπλισμού hands-free.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ