Ενοικίαση Αυτοκινήτου Λονδίνο

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Λονδίνο - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis


Car Rental London

Avis Λονδίνο


Επιλέξτε την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Λονδίνο με την Αvis και επωφεληθείτε από τα προνόμια που μπορεί να σας προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο:

- Περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων.
- Δυνατότητα επιλογής υπηρεσιών που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
- Σταθμοί ενοικίασης σε ολόκληρο το Λονδίνο.
- Ποικιλία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.
- Δυνατότητα επιλογής προϊόντων όπως GPS και παιδικό κάθισμα.
- Προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου για σαββατοκύριακο, εβδομάδα ή μήνα.

Για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στο Λονδίνο κάντε την κράτησή σας τώρα ή επιλέξτε έναν από τους παρακάτω Avis σταθμούς ενοικίασης στο Λονδίνο για περισσότερες πληροφορίες.

Avis Rent a Car Λονδίνο – Σταθμοί Ενοικίασης


H Avis σας δίνει την δυνατότητα ενοικίασης στο Λονδίνο:

• Eνοικίαση Αυτοκινήτου Gatwick, Kάντε κράτηση

• Eνοικίαση Αυτοκινήτου Λονδίνο Kάντε κράτηση

• Eνοικίαση Αυτοκινήτου Stansted, Kάντε κράτηση

• Eνοικίαση Αυτοκινήτου Heathrow Kάντε κράτηση

• Eνοικίαση Αυτοκινήτου Luton, Kάντε κράτηση

Το Λονδίνο είναι μια συναρπαστική, ζωντανή, πολύ-πολιτισμική πόλη, γεμάτη ιστορία, κληρονομιά και πολιτισμό. Η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σας δώσει την δυνατότητα να το επισκεφτείτε με τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο. Το Λονδίνο αποτελεί σπουδαίο επιχειρηματικό, χρηματοοικονομικό αλλά και πολιτιστικό κέντρο αφού περιλαμβάνει πληθώρα ιστορικών μουσείων και θεάτρων. Με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Avis Rent a Car θα μπορέσετε να επισκεφτείτε τα σημαντικότερα σημεία του Λονδίνου:

Το Βρετανικό Μουσείο είναι το διασημότερο αξιοθέατο της Μεγάλης Βρετανίας, αφού διαθέτει στις συλλογές του περισσότερα από 7 εκατομμύρια εκθέματα από όλη την παγκόσμια κληρονομία. Ανάμεσα στα εκθέματα του Βρετανικού Μουσείου βρίσκονται και τα γνωστά σε όλους μας Ελγίνεια Μάρμαρα.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι η επίσημη έδρα της βρετανικής βασιλείας. Το παλάτι διαθέτει 600 δωμάτια τα οποία κοσμούνται από έργα διάσημων καλλιτεχνών. Κάθε μέρα στις 11 το πρωί γίνεται η αλλαγή της φρουράς κάτι που αποτελεί σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης.

Η Έδρα του Κοινοβουλίου, γνωστό και ως Westminster Palace είναι το μέρος από όπου η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας διαχειρίζεται τις υποθέσεις της. Το Big Ben, θεωρείται από πολλούς να είναι το μεγαλύτερο μνημείο της Αγγλίας αλλά και το πιο σημαντικό ορόσημο της.

Διαθέτει περισσότερα από 7 εκατομμύρια εκθέματα από όλη την παγκόσμια κληρονομία και την αρχή του μέχρι και σήμερα.

Βόλτες στο Λονδίνο με την ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

• Επισκεφτείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης όπως το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το Αβαείο του Westminster και το Βρετανικό Μουσείο.

• Οδηγήστε στην μαγευτική βρετανική ύπαιθρο με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και απολαύστε την διαδρομή.

• Με την ενοικίαση αυτοκινήτου θα μπορέσετε να ανακαλύψτε την βρετανική κουζίνα μέσα από τα πολυβραβευμένα εστιατόρια του Λονδίνου.

• Επισκεφτείτε με το Avis αυτοκίνητο σας, μερικά από τα πιο σημαντικά κάστρα της Μεγάλης Βρετανίας όπως αυτά του Leeds, του Rochester ή του Windsor.

• Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και επισκεφτείτε το παραθαλάσσιο Brighton, γνωστό και ως London by the sea.

• Ανακαλύψτε τα αξιοθέατα του Kent, όπως τον Κήπο της Αγγλίας ή οδηγήστε μέχρι το South Down για ένα περίπατο μέσα στους καταπράσινους λόφους.

Αν ψάχνετε για άλλους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτου Avis, επισκεφθείτε την κεντρική μας σελίδα για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.