Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κως

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Κως - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis


Car Rental Kos

Avis Κως


H Kως είναι ένα μαγευτικό νησί, που αξίζει να επισκεφτείτε! H ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε το πανέμορφο αυτό νησί, με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο. Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και επισκεφτείτε το Ασκληπιείο, το Κάστρο των Ιπποτών, το Αρχαιολογικό Μουσείο με τα σπουδαία εκθέματα, το Ρωμαϊκό Ωδείο αλλά και την περίφημη ρωμαϊκή κατοικία, Casa Romana.
Η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σας οδηγήσει μέχρι το Κάστρο της Αντιμάχειας αλλά και στις Βασιλικές του Αγίου Στεφάνου. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τοπικά προϊόντα από το γραφικό χωριό Ζία αλλά και να δοκιμάσετε τις υπέροχες συνταγές του νησιού στις ταβέρνες της πόλης.
Η Κως είναι γεμάτη από παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και η Αvis Rent a Car, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι έτοιμη να σας δείξει τον δρόμο για να τις επισκεφτείτε: Παραλία Paradise, Tιγκάκι, Καρδάμαινα αλλά και Θέρμες.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Οικολογική οδήγηση:

-Αποφεύγετε να πατάτε το γκάζι πολύ και προτιμήστε να το πιέζετε με το πόδι σας όσο πιο λίγο γίνεται: όσο πιο βαθιά βυθίζεται το πετάλι τόσο περισσότερο καύσιμο καταναλώνεται, ανεξάρτητα από τις στροφές του κινητήρα.
-Κάντε γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων προς τις υψηλές σχέσεις και καθυστερήστε τις αλλαγές προς τις μικρές σχέσεις μετάδοσης (με άλλα λόγια οδηγείτε όσο είναι δυνατό με τετάρτη ή πέμπτη).
-Αποφύγετε κάθε άσκοπη επιβράδυνση, φρενάρισμα ή αλλαγή ταχύτητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ