Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κεφαλονιά | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κεφαλονιά


Car Rental Kefalonia

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κεφαλονιά


H Κεφαλονιά είναι ένας μαγευτικός προορισμός γεμάτος εξωτικές παραλίες με καταγάλανα νερά και πανέμορφα γραφικά χωριά. Η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάθε κρυμμένη ομορφιά της με τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο.
Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας από την Avis Rent a Car και επισκεφτείτε μερικά από τα πιο σπουδαία αρχαιολογικα σημεία του νησιού, όπως το Φάρο και τους αρχαίους πέτρινους λουτήρες, τα Ρωμαϊκά Λουτρά στη Σάμη , την Αρχαία Πόλη και τους Μινωικούς Θολωτούς τάφους. Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis θα σας οδηγήσει στις πιο όμορφες παραλίες όπως η Αντίσαμος, η Άσσος, ο Μακρύς Γιαλός, η παραλία Πετανοί αλλά και μια από τις πιο ξεχωριστές όλης Ελλάδας, ο Μύρτος. Μην ξεχάσετε να γευτείτε όλες τις τοπικές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ στο Φισκάρδο αλλά και να επισκεφτείτε το Λιμνοσπήλαιο της Μελλισάνης, όπου ο ήλιος το φωτίζει με τις ακτίνες του και δημιουργεί ένα μοναδικό τοπίο.
Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου και η ενοικίαση αυτοκινήτου με την Avis Rent a Car κρίνεται απαραίτητη αφού είναι ο οικονομικότερος και πιο εύκολος τρόπος για να ταξιδέψετε και ανακαλύψετε την μαγεία του νησιού!

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Να γνωρίζετε τα σήματα της τροχαίας και πώς να διαβάζετε χάρτες:

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να διαθέτει σήμερα ένα σπουδαίο οδικό δίκτυο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τo οποίο επεκτείνεται συνεχώς. Οι περισσότερες πινακίδες είναι στα ελληνικά και αγγλικά, ώστε να δίνουν τις σωστές οδηγίες. Σημαντικές διορθώσεις έχουν γίνει επίσης σε ότι αφορά στην ποιότητα των δρόμων, το φωτισμό, την ηλεκτρονική σήμανση καθώς επίσης και την κατασκευή σηράγγων.
Η Αvis Rent a Car παρέχει οδικούς χάρτες για τη δική σας ευκολία καθώς επίσης και ηλεκτρονικά συστήματα πλοήγησης (GPS).

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ