Ενοικίαση Αυτοκινήτου Καλαμάτα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Καλαμάτα - Ενοικίαση Αυτοκινήτου


Ενοικίαση Αυτοκινήτου Καλαμάτα
H ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε την υπέροχη πόλη της Καλαμάτας και την γύρω περιοχή με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο. Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και επισκεφτείτε το κάστρο της Καλαμάτας, τη Μονή Καλογραιών, το Μπενάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο αλλά και την Παραλία Καλαμάτας για μαγευτικές βουτιές! Πλέον η Καλαμάτα είναι πιο προσβάσιμη από ποτέ, αφού με τον αναβαθμισμένο αυτοκινητόδρομο η διάρκεια του ταξιδιού έχει μειωθεί στις 2,5 ώρες οδικώς από την Αθήνα, ενώ η πρόσβαση στην πόλη μπορεί να γίνει και αεροπορικώς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ή ακτοπλοϊκώς από την Κρήτη.
Με ένα Avis ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στην Kαλαμάτα δεν θα χρειαστεί να περιοριστείτε σε μια μικρή απόσταση γύρω από το ξενοδοχείο σας, αλλά θα μπορέσετε να ταξιδέψετε άνετα όσο μακριά επιθυμείτε, χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα φτάσετε στον προορισμό σας. Δοκιμάστε εκδρομές στη Μάνη αλλά και στο μαγευτικό Νavarino.

Εξάλλου επιλέγοντας την μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, την Avis Rent a Car, θα είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας αλλά και την ποιότητα υπηρεσιών που θα απολαύσετε.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Μην οδηγείτε όταν πίνετε:

Φροντίστε να μην παραβιάσετε Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ ή οποιασδήποτε άλλης ουσίας. Το επιτρεπτό όριο οινοπνεύματος στο αίμα είναι 0.05 τοις εκατό. Αν το ξεπεράσετε θα πληρώσετε πρόστιμο. Αν η περιεκτικότητα οινοπνεύματος στο αίμα σας είναι παραπάνω από 0.08 τοις εκατό, αυτό θεωρείται ποινικό αδίκημα και θα τεθείτε υπό κράτηση. Τυχαία αλκοτέστ γίνονται πολύ συχνά, ιδίως αργά τη νύχτα με τη μορφή απρογραμμάτιστου ελέγχου στους κεντρικούς δρόμους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ