Χαλκιδική - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Χαλκιδική – Ενοικίαση αυτοκινήτου Avis


Ενοικίαση αυτοκινήτου Χαλκιδική

Eνοικίαση Αυτοκινήτου στη Χαλκιδική


Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Χαλκιδική θα σας δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε και στα τρία «πόδια» της υπέροχης χερσονήσου – την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το όρος Άθως. Οδηγήστε με ασφάλεια το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Avis και επισκεφθείτε τις βραχώδεις ακτές της Σιθωνίας και τα πολυτελή θέρετρα της αλλά και τις απέραντες αμμουδιές της Κασσάνδρας.

Εξερευνήστε την Κασσάνδρα χαλαρώνοντας σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής, δοκιμάστε την τοπική κουζίνα στο χωρίο Άφιτος και κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά της Νέας Φώκαιας. Μην ξεχάσετε να κάνετε μία στάση στην κοσμοπολίτικη Κασσάνδρα όπου η νυχτερινή διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Στην Κασσάνδρα θα βρείτε και έναν από τους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων της Avis, όπου θα διαλέξετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας και θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το που θα πάτε, τι δεν πρέπει να χάσετε και οτιδήποτε άλλη υπηρεσία ή πληροφορία σας είναι απαραίτητη. Φεύγοντας από το σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτων της Avis, περάστε από τα πανέμορφα χωριά Χανιώτη, Πευκοχώρι, Ποσίδι και φυσικά τη Σίβυρη με τη συναρπαστική θέα.

Οι επιλογές από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Avis είναι πολλές – όποια και αν είναι η ανάγκη σας. Επιλέξτε το κατάλληλο όχημα και επισκεφθείτε τις παραλίες της Σιθωνίας, διασκεδάστε σε ένα από τα αμέτρητα beach bars, οδηγήστε μέχρι τον Νέο Μαρμαρά και το Πόρτο Καρράς, κάντε στάση για φαγητό στις αμέτρητες παραλιακές ταβέρνες στη Σάρτη, τον Αρμενιστή και τη Βουρβουρού.

Χαλκιδική - Σταθμοί Ενοικίασης Αυτοκινήτου Avis


Η Avis Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων διαθέτει δύο σταθμούς στην περιοχή. Ο πρώτος σταθμός ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκεται στην Καλλιθέα (Κασσάνδρα), από όπου μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο και να επισκεφθείτε όλη τη γύρω περιοχή. Ο δεύτερος σταθμός βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά, από όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγησή σας με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Avis σε όλη την περιοχή της Σιθωνίας, αφού πρώτα επισκεφθείτε το χωριό Ν.Μαρμαράς και απολαύσετε τον καφέ σας στο λιμανάκι. Μόνο η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου θα σας δώσει την απόλυτη ελευθερία να επισκεφθείτε όλη τη χερσόνησο της Χαλκιδικής, όπου τα τοπία και οι εναλλαγές είναι πραγματικά συναρπαστικές.

Χαλκιδική - Σταθμός Ενοικίασης Αυτοκινήτων Avis Καλλιθέα


Καλλιθέα - Κασσάνδρα,
Χαλκιδική, 63077, Ελλάδα
Τηλ: 0030 2374023320
Ώρες Λειτουργίας
Απρίλιος - Οκτώβριος
Κάθε Ημέρα: 08:00 - 12:00 & 18:00 - 21:00
Νοέμβριος - Μάρτιος
Ο σταθμός είναι κλειστός.
Υπηρεσίες
Οδική Βοήθεια
Επιπλέον Προϊόντα
Σύστημα Πλοήγησης GPS
Παιδικό Κάθισμα (1 - 4 χρονών)
Booster (5+ χρονών)

Χαλκιδική - Σταθμός Ενοικίασης Αυτοκινήτων Avis Ν. Μαρμαράς


Λεωφόρος Ιωάννη Καρρά
Χαλκιδική, 63081, Ελλάδα
Τηλ: 0030 2375072454
Ώρες Λειτουργίας
Απρίλιος - Οκτώβριος
Κάθε Ημέρα: 08:00 - 12:00 & 18:00 - 21:00
Νοέμβριος - Μάρτιος
Ο σταθμός είναι κλειστός.
Υπηρεσίες
Οδική Βοήθεια
Επιπλέον Προϊόντα
Σύστημα Πλοήγησης GPS
Παιδικό Κάθισμα (1 - 4 χρονών)
Booster (5+ χρονών)

Αν ψάχνετε για άλλους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτου Avis, επισκεφθείτε την κεντρική μας σελίδα για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.