Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Κρήτη - Ενοικίαση Αυτοκινήτου Avis


Car Rental Crete

Avis Κρήτη


Στην Κρήτη οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την Avis Rent a Car είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Υπάρχουν τόσα αξιοθέατα στην Κρήτη, όμορφες παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι και μοναστήρια, που μόνο με ένα από τα αξιόπιστα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Avis, θα μπορέσετε να τα επισκεφτείτε εύκολα και γρήγορα.
Με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας από την Avis μπορείτε να φτάσετε μέχρι τους φημισμένους μινωικούς αρχαιολογικούς χώρους στο Ηράκλειο, να γευτείτε υπέροχες τοπικές νοστιμιές στα γραφικά παραδοσιακά χωριά στο Ρέθυμνο, να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά στις παραλίες των Χανίων και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα πίνοντας τον καφέ σας στο μαγευτικό Λασίθι.
Η Avis Rent a Car, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σας δίνει την δυνατότητα να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία οχημάτων, αφού για να εξερευνήσετε κάθε κρυμμένη ομορφιά του νησιού θα χρειαστείτε ένα άνετο, ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Προσέχετε τα Τοπικά Όρια Ταχύτητας:

Το όριο ταχύτητας στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι 50 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και στις κατοικημένες περιοχές, 80 χιλιόμετρα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και 100-120 σε αυτοκινητόδρομους. Πάντα πρέπει να τηρείτε τις αναγραφόμενες ταχύτητες στις πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου στον οποίο οδηγείτε. Το όριο ταχύτητας ελέγχεται σε πολλές περιοχές μέσω δορυφόρου και βιντεοκάμερας, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ