Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χάνια | Avis Greece

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:

Χανιά - Ενοικίαση αυτοκινήτου Avis


Car Rental Crete

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στα Χανιά Κρήτης


Στην Κρήτη οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την Avis Rent a Car είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Υπάρχουν τόσα αξιοθέατα στην Κρήτη, όμορφες παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι και μοναστήρια, που μόνο με ένα από τα αξιόπιστα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Avis, θα μπορέσετε να τα επισκεφτείτε εύκολα και γρήγορα.
Ανακαλύψτε τα πανέμορφα Χανιά με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Avis Rent a Car. Τα Χανιά είναι η 2η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και βρίσκεται στο δυτικό άκρο του νησιού. Απολαύστε την φημισμένη κρητική φιλοξενία, την πανέμορφη παλιά πόλη της χώρας με το διάσημο βενετσιάνικο λιμάνι και εξερευνείστε όλα τα τοπία των μεγάλων αντιθέσεων του νομού, οδηγώντας ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Avis. Από τις υπέροχες παραλίες του Μπάλου, των Φαλάσαρνων, του Ελαφονησίου μέχρι το φαράγγι της Σαμαριάς και τη λίμνη Κουρνά, ο νομός Χανίων προσφέρει εναλλακτικές για κάθε τύπο ταξιδιώτη και η Avis Rent a Car προσφέρει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για κάθε ανάγκη και επιθυμία σας. Τα Χανιά σας περιμένουν για τις επόμενες διακοπές σας και η Avis, η μεγαλύτερη εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων της Ελλάδας, σαν δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία αυτή με ένα άνετο, ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο.

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση από την Avis Rent a Car


Οικολογική οδήγηση:

-Αποφεύγετε να πατάτε το γκάζι πολύ και προτιμήστε να το πιέζετε με το πόδι σας όσο πιο λίγο γίνεται: όσο πιο βαθιά βυθίζεται το πετάλι τόσο περισσότερο καύσιμο καταναλώνεται, ανεξάρτητα από τις στροφές του κινητήρα.
-Κάντε γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων προς τις υψηλές σχέσεις και καθυστερήστε τις αλλαγές προς τις μικρές σχέσεις μετάδοσης (με άλλα λόγια οδηγείτε όσο είναι δυνατό με τετάρτη ή πέμπτη).
-Αποφύγετε κάθε άσκοπη επιβράδυνση, φρενάρισμα ή αλλαγή ταχύτητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, πατήστε εδώ