Ενοικίαση αυτοκινήτου

Χώρα ενοικίασης:
Ημερομηνία Έναρξης Ενοικίασης:
 
 
Ημερομηνία Λήξης Ενοικίασης:
 
 
Επιλέξτε Αυτοκίνητο
Θα είμαι ετών όταν θα ενοικιάσω το αυτοκίνητο από την Avis.
Eκπτωτικός Κωδικός AWD (προαιρετικό)
Avis Preferred κράτηση (προαιρετικό).

Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως είναι στην Avis Preferred κάρτα σας.
Επίθετο πελάτη:
Αριθμός πελάτη:Ταξιδέψτε στην Αμερική & τον Καναδά παρέα με την Avis και κερδίστε έως 15% έκπτωση!

Το ταξίδι σας στην Αμερική & τον Καναδά απαιτεί το καλύτερο αυτοκίνητο και η Avis συνδυάζει την μεγαλύτερη ποικιλία αυτοκινήτων με την καλύτερη προσφορά!

Απολαύστε έως 15% έκπτωση στην ενοικίαση αυτοκινήτου και μαζί με την επιβεβαίωση της κράτησής σας, θα αποσταλεί ένα μοναδικό κουπόνι που σας δίνει πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις, στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Αμερικής και του Καναδά, τα Simon Shopping Destinations.

Για να κάνετε κράτηση με έκπτωση, χρησιμοποιήστε την μηχανή κρατήσεων που βρίσκεται αριστερά της σελίδας αυτής, επιλέξτε "Ηνωμένες Πολιτείες(Πολιτεία Επιλογής)" και προσθέστε στο πεδίο ''Ειδικός Εκπτωτικός Αριθμός'' το AWD: H811101. Διαφορετικά δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση της προσφοράς.

Όροι & Προϋποθέσεις


- Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν έως 31 Δεκεμβρίου 2017
- Η προσφορά ισχύει για ενοικιάσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 15 Φεβρουαρίου 2018.
- Η έκπτωση συμπεριλαμβάνεται ήδη στην τελική τιμή που αναγράφεται στην κράτηση.
- H προσφορά δεν ισχύει για την κατηγορία αυτοκινήτου X.
- Eπιπλέον υπηρεσίες (όπως επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη, GPS, παιδικό κάθισμα, δαπάνη ανεφοδιασμού βενζίνης κ.α.) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή και πληρώνονται από τον οδηγό απευθείας στην Αvis.
- Παρακαλώ προσθέστε το AWD Η811101. για να επωφεληθείτε της προσφοράς στην μηχανή κρατήσεων στα αριστερά της σελίδας.
- Αν θελήσετε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά με την Avis (Κέντρο Κρατήσεων Avis: 210-6879800) παρακαλούμε να αναφέρετε τον εκπτωτικό αριθμό (AWD) - Απαραίτητη προϋπόθεση: Η χώρα διαμονής του ενοικιαστή πρέπει να είναι η Ευρώπη, για ενοικιάσεις που θα γίνουν σε σταθμούς που συμμετέχουν σε αυτήν την προσφορά στις ΗΠΑ και στον Καναδά.
- Η προσφορά αυτή δεν ισχύει σε συνδυασμό με καμία άλλη προσφορά, εκπτωτικό κουπόνι ή έκπτωση από την Avis ή από συνεργάτες της Avis.
- Η προσφορά ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας των αυτοκινήτων. Μπορεί να υπάρξουν χρονικοί περίοδοι, σταθμοί ενοικίασης ή κατηγορίες αυτοκινήτων που δεν ισχύει αυτή η προσφορά. Μπορεί να υπάρξουν τιμές οι οποίες μπορεί να διαφέρουν από αυτές που εμφανίζονται στο www.avis.com
- Η τιμή αλλά και η διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση τροποποίησης / αλλαγής μίας υπάρχουσας κράτησης.
- Μπορεί να υπάρξουν περιορισμοί στον τόπο/σταθμό επιστροφής του αυτοκινήτου.
- Η προσφορά μπορεί να αλλάξει χωρίς πρότερη ενημέρωση. Μπορεί να υπάρξουν περίοδοι (εθνικές εορτές, αργίες κτλ) που δεν θα ισχύει η προσφορά.
- Όλες οι ενοικιάσεις υπόκεινται στους γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις της Avis και επίσης στους όρους και προϋποθέσεις του συμβολαίου ενοικίασης, σύμφωνα με την χώρα στην οποία πραγματοποιείται η ενοικίαση.