Σύστημα Πλοήγησης GPS | Avis Eνοικίαση Αυτοκινήτου

Σύστημα Πλοήγησης GPS – πολύ περισσότερο από έναν απλό οδικό χάρτη

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές, είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές σε άγνωστες πόλεις, η οδήγηση σας αποθαρρύνει. Τώρα όμως η Avis σας δίνει την ευκαιρία να ξοδέψτε λιγότερο χρόνο στο δρόμο και περισσότερο χρόνο στον ίδιο σας τον προορισμό, ενοικιάζοντας ένα Avis GPS σύστημα πλοήγησης!

Γιατί το φορητό σύστημα πλοήγησης που σας προσφέρει η Avis, είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό οδικό χάρτη.Με το Αvis GPS σύστημα πλοήγησης μπορείτε να έχετε:

- καθαρές ηχητικές οδηγίες, σε 12 διαφορετικές γλώσσες
- κάλυψη 90% του οδικού δικτύου της Ελλάδας
- οθόνη αφής 3,5'' TFT LCD, 65.535 χρώματα
- …και με κόστος μόνο €8 την ημέρα.

Το Avis GPS είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Πάτρα, την Κρήτη και την Κέρκυρα.

Για να κάνετε κράτηση GPS μαζί με την κράτηση αυτοκινήτου, πατήστε στο πεδίο "Επιπλέον Εξοπλισμός" στο πρώτο βήμα της online κράτησης. Στο δεύτερο βήμα της κράτησης θα ενημερωθείτε για την τιμή του αυτοκινήτου και την τιμή του GPS ξεχωριστά.

Δορυφορικό Σύστημα Πλοήγησης προσφέρεται και στην Ευρώπη, σε συνεργασία με την Tom Tom και διατίθεται, σε επιλεγμένα σημεία, στην Ολλανδία, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ελβετία. Το Δορυφορικό Σύστημα Πλοήγησης διατίθεται επίσης στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία. Επιταχύνουμε τις διαδικασίες για να προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία σε όλο και περισσότερα σημεία. Η τιμή ενοικίασης που αναφέρεται παραπάνω ισχύει ενδεικτικά για όλα τα σημεία στην Ευρώπη. Παρακαλούμε να ελέγχετε τις τρέχουσες τιμές καθώς και τις ειδικές προσφορές που ισχύουν τη στιγμή που θα παραλάβετε το δικό σας αυτοκίνητο Avis.