Ασφαλιστικός Γονέας – Lifecard | Avis Ενοικίαση ΑυτοκινήτουΗ Avis σε συνεργασία με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας από την Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει επιστροφή στα ασφάλιστρα των μελών του προγράμματος με:

9% στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα και
3,75% στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.


Κάντε την κράτησή σας:

- On line πατώντας εδώ
Εισάγετε τον αριθμό της κάρτας σας στο πεδίο Κωδικός Aσφαλιστικός Γονέας μετά το χαρακτηριστικό ‘Α’.

- Τηλεφωνικά καλώντας στο 801 500 5555 ή 210 6879800
Θυμηθείτε να δώσετε τον αριθμό της κάρτας σας Ασφαλιστικός Γονέας και το όνομά σας

- Σε οποιοδήποτε σταθμό της Avis
Θυμηθείτε να δώσετε τον αριθμό της κάρτας σας Ασφαλιστικός Γονέας και το όνομά σας.


Όροι και Προϋποθέσεις
• Η παροχή επιστροφής στα ασφάλιστρα δεν ισχύει για συγκεκριμένους εταιρικούς πελάτες με ιδιαίτερη τιμολογιακή πολιτική, δε συνδυάζεται με καμιά άλλη προσφορά ή έκπτωση και δεν ισχύει για ειδικούς τύπους οχημάτων, όπως π.χ. πολυτελή αυτοκίνητα, Prestige ενοικιάσεις ή την υπηρεσία Αvis Chauffeur.
• Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα
• Κάνοντας χρήση του προγράμματος με την Αvis, δεν παρέχεται έκπτωση στην ενοικίαση αυτοκινήτου παρά μόνο στα ασφάλιστρά σας μέσω του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας με την Ευρωπαϊκή Πίστη.
• Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας - Lifecard του οδηγού. Διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει χρήση του προγράμματος.
• Μετά την λήξη της ενοικίασης, εφόσον δεν έχει δηλωθεί αρχικά ο αριθμός της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας - Lifecard, τότε δεν μπορεί να γίνει χρήση του προγράμματος για την παροχή έκπτωσης στα ασφάλιστρα.
• Ο οδηγός πρέπει να καλύπτει τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις της Avis, όπως ηλικία, δίπλωμα οδήγησης, κατοχή πιστωτικής κάρτας, κ.λ.π. όπως αυτοί αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Avis.
• Η χρήση του προγράμματος επιστροφής ασφαλίστρων της Ευρωπαϊκής Πίστης δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο ανταποδοτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η Avis.


Σας θυμίζουμε ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας:
1. Σας παρέχεται δωρεάν
2. Μειώνει σημαντικά τα ασφάλιστρά σας σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για το πώς μπορείτε να γίνετε μέλος του προγράμματος, επισκεφτείτε το www.asfalistikosgoneas.gr, ή καλέστε στο 210 8119690.