Ταξιδιωτικά Γραφεία | Avis Ενοικίαση Αυτοκινήτου ΕλλάδαΗ Avis έρχεται ακόμη πιο κοντά στα Ελληνικά Ταξιδιωτικά Γραφεία, προσφέροντας περισσότερα προνόμια αλλά και απλοποιώντας τη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το σύστημα κρατήσεων αποκλειστικά για Ταξιδιωτικά Γραφεία:

To Online Σύστημα Κρατήσεων
  • Απευθύνεται σε όλα τα Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Ελλάδα (IATA ή non-IATA).
  • Μπορείτε να δείτε τιμές και να κάνετε κρατήσεις για Ελλάδα αλλά και για οποιοδήποτε άλλο μέρος τους κόσμου θέλετε.
  • Η κράτηση γίνεται online σε real time και λαμβάνετε εντός 2 δευτερολέπτων (!!!) επιβεβαίωση με όλα τα στοιχεία της κράτησης. Το email αυτό μπορείτε να το στείλετε απευθείας στον πελάτη σας.
  • Οι τιμές που δίνει είναι ίδιες με αυτές που θα δώσουμε σε ένα πελάτη, ο οποίος θα καλέσει απευθείας την Avis για να ζητήσει αυτοκίνητο ή θα μπει στο www.avis.gr
  • Στις τιμές περιλαμβάνονται ελκυστικά ποσοστά προμήθειας για εσάς.
  • Οι περισσότερες προσφορές που είναι διαθέσιμες στο www.avis.gr, διατίθενται και στα Ταξιδιωτικά Γραφεία με απόδοση προμήθειας. Για να επωφεληθείτε αυτών των προσφορών, φτιάξαμε την ενότητα Προσφορές που βρίσκεται κάτω από το πεδίο Κρατήσεις Ταξιδιωτικών Γραφείων. Πατώντας εκεί θα βρίσκετε πάντα τις τελευταίες προσφορές μας για το εξωτερικό.
  • Μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό σας site με τη μορφή ενός banner με link στο booking engine, έτσι ώστε ο πελάτης σας να κάνει απευθείας την
  • κράτησή του από το site σας και εσείς να εισπράττετε την προμήθειά σας.
  • Οι τιμές για Ελλάδα αλλά και για τις περισσότερες χώρες του εξωτερικού, περιλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα, μικτή ασφάλεια, ασφάλεια κλοπής, χρέωση τελών ταξινόμησης, προσαύξηση παράδοσης στο αεροδρόμιο και ΦΠΑ.

Εδώ λοιπόν, μπορείτε να δείτε τιμές και να κάνετε κράτηση, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας (αν δεν έχετε θα πρέπει να τον ζητήσετε από την Avis Ελλάς) για να πάρετε την προμήθειά σας.

Πληρωμή Ενοικίασης και Απόδοση Προμήθειας

- Κάνετε την κράτηση online στην Avis, για λογαριασμό του πελάτη σας, συμπληρώνοντας πάντα τον κωδικό του γραφείου σας (αν δεν έχετε θα πρέπει να τον ζητήσετε από την Avis Ελλάς).
- Ο πελάτης σας πληρώνει στην Avis κατά την έναρξη της ενοικίασης, είτε αυτή είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ενοικιαστής να είναι κάτοχος τουλάχιστον μίας πιστωτικής κάρτας (ή δύο σε ειδικές κατηγορίες αυτοκινήτων).
- Στο τέλος της ενοικίασης, η Avis σας αποδίδει τη προσυμφωνημένη προμήθεια.

Εξαίρεση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προπληρώσετε την ενοικίαση για τον πελάτη σας, μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό της ενοικίασηςκαι να μας αποστείλετε το καταθετήριο με Fax (2106879610) ή Email contact@avis.gr αναγράφοντας το email σας και τον αριθμό κράτησης του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικό voucher. Η προπληρωμή πρέπει να γίνει πρίν την έναρξη της ενοικίασης και μόνο με τραπεζική κατάθεση. Η αποστολή των e-vouchers γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 - 18:00. Ο πελάτης σας θα πρέπει να επιδείξει το voucher κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου.

ΕπικοινωνίαΓια να επικοινωνήσετε μαζί μας:


801 500 5555 & 210 6879800 (από κινητό)


contact@avis.gr