Στην Avis, "We try harder" για να κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου πιο εύκολη για εσάς. Ως πελάτης της Avis, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προνόμια που μπορεί να σας προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου παγκοσμίως.

  • Περισσότεροι από 5.450 σταθμοί ενοικίασης σε όλο τον κόσμο
  • Δυνατότητα επιλογής προϊόντων και υπηρεσιών που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας
  • Ποικιλία αυτοκινήτων

Μία από της ισχυρότερες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Είμαστε μία από τις εταιρίες του ομίλου Avis Budget EMEA Ltd. Η Avis Budget EMEA Ltd κατέχει ηγετική θέση στην ενοικίαση αυτοκινήτου σε Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία, με περισσότερα από 55 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Εξυπηρετεί τουλάχιστον 8 εκατομμύρια πελάτες ετησίως μέσα από ένα δίκτυο που εξαπλώνεται σε 5.450 σταθμούς ενοικίασης.

Η Avis ξεκίνησε το 1946 όταν ο Warren Avis άνοιξε τον πρώτο σταθμό ενοικίαση αυτοκινήτων - "Avis Airlines Rent A Car Systems" στο Willow Run Airport του Detroit. Ήταν ο πρώτος σταθμός ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμιο. Το 1965, η Avis εξαπλώθηκε διεθνώς ιδρύοντας τη θυγατρική εταιρία Avis Europe η οποία δημιούργησε δίκτυο σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. Η Avis Europe κατάφερε να ηγηθεί του χώρου μόλις 8 χρόνια μετά την ίδρυσή της , το 1973 – τη θέση αυτή κατάφερε να την διατηρήσει έκτοτε.

Η συνταγή της επιτυχίας της Avis ήταν και είναι το όραμά της να δημιουργήσει την καλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία του κλάδου ενοικίασης αυτοκινήτου, μέσω συνεχών επενδύσεων σε σταθμούς, τεχνολογία και ειδικότερα σε ανθρώπινο δυναμικό.

Το “We try harder"...

...δεν είναι μόνο το 5ο διασημότερο διαφημιστικό σλόγκαν όλων των εποχών αλλά μία συνεχής υπόσχεση να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, να δίνουμε αξία στους πελάτες μας, τους υπαλλήλους μας και τους μετόχους μας. Είναι η φιλοσοφία της Avis.

Ο καθένας μας σε αυτή την εταιρεία παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών μας, καθώς και την υπόσχεσή μας προς τους πελάτες μας "We try harder".